FinansWatch

Lunar Way åbner svensk venteliste til app

Det danske fintech-selskab Lunar Way vil ind på det svenske marked. Ambitionerne er nu at blive et nordisk alternativ til de tradititonelle finansielle services. Nu kan svenskerne skrive sig på venteliste, hvis de vil have adgang til appen før alle andre.

Foto: PR

Fintech-selskabet Lunar Way, som har et samarbejde med Nykredit, startede som dansk bankudfordrer. Nu vil selskabet udvide i Norden.

Selvom Lunar Way endnu ikke har afsløret detaljerne for selskabets lancering i Sverige, har Lunar Way åbnet op i et Linkedin-opslag.

"Som mange af jer ved, har jeg været en del af Lunar Way-forretningen siden starten. Vi har nu besluttet, at Lunar Way skal være nordisk. De kommende måneder vil vi begynde at lancere Lunar Way i Sverige. Jeg kan ikke afsløre endnu, hvad vi vil tilbyde, men jeg lover jer, at køreplanen ser virkelig spændende ud," skriver Tuva Palm, executive techadvisor, på Linkedin med et billede sammen med Lunar Ways stifter, Ken Villum Klausen.

Her tilføjer hun, at hvis man vil prøve appen først, så kan man som svensker tilslutte sig Lunar Ways fællesskab på Facebook og få adgang før alle andre.

Mere fra FinansWatch

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs