FinansWatch

Bestyrelsesformænd: Det er svært at finde kvindelige bestyrelsesmedlemmer

En rundspørge blandt bestyrelsesformænd i DI’s medlemsvirksomheder viser, at en stor del oplever større udfordringer med at rekruttere kvinder end mænd til bestyrelsesposter. Nye tal fra 2018 viser, at 44 pct. af de finansielle virksomheder ikke har en eneste generalforsamlingsvalgt kvinde i bestyrelsen.

Foto: Colourbox

Mange bestyrelsesformænd har svært ved at finde kvinder til bestyrelsesposter. Det skriver Danske Industri medie DI Business på baggrund af en rundspørge foretaget blandt 500 bestyrelsesformænd i DI’s medlemsvirksomheder.

Den viser, "at 40 pct. mener, at der i meget høj grad eller i høj grad er større udfordringer med at rekruttere en kvinde end en mand til bestyrelsesposter". Samtidigt mener 58 pct. i rundspørgen, at "der i meget høj grad eller i høj grad er større udfordringer i forhold til at rekruttere en kvinde end en mand til posten som CEO/adm.direktør/koncernchef".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Topdanmark holder udbyttefest

Ved den kommende generalforsamling vil Topdanmark foreslå at uddele, hvad der svarer til 145 pct. af årets overskud. Det er mere, end analytikerne havde regnet med.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs