FinansWatch

Norsk finanshus hyrer for at gøre klar til vækst i Danmark

ABG Sundal Collier vil være lige så stærk i Sverige og Danmark som hjemme i Norge og er derfor i færd med ansætte nye folk.

Foto: Colourbox

ABG Sundal Collier er i gang med at ansætte flere folk inden for finansiering (corporate finance, red.), da det norske finanshus arbejder på at blive lige så stærkt i Danmark og Sverige, som det er på hjemmemarkedet i Norge.

Det fortæller Jonas Ström, der i øjeblikket er ansvarlig for finanshusets svenske afdeling, men bliver topchef for hele ABG til maj næste år, i et interview med Bloomberg News.

"Vi ser masser af vækstmuligheder inden for corporate finance, eksempelvis rådgivning til virksomheder, kapitalanskaffelse og M&A (fusioner og opkøb, red.)," siger Jonas Ström i interviewet.

"Der er et stort behov i denne sektor for gode, selvstændige rådgivere, og derfor ansætter vi også folk i sektoren," tilføjer han.

I løbet af i år har ABG Sundal Collier allerede øget sit antal af medarbejdere inden for finansiering i Sverige med 50 pct., og der er ifølge direktøren planer om at fortsætte med at ansætte "selektivt".

Samlet set har ABG Sundal Collier i øjeblikket omkring 80 medarbejdere, der arbejder inden for finansiering og investering.

For at indfri sine vækstambitioner kan det ifølge Jonas Ström komme på tale at foretage opkøb i Danmark og Sverige. Det vil især være for at forbedre de digitale tilbud, fortæller han til Bloomberg News.

 

/ritzau/FINANS

Her er regeringens rekrutteringsudspil: 12 landes borgere skal have lettere adgang til Danmark 

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs