FinansWatch

Disse banker trodsede pres på renteindtægterne i første halvår 2018

Det lave renteniveau presser netto renteindtægterne hos de fleste danske banker. Men en gruppe af særligt mindre banker har været i stand til at trodse udviklingen i årets første seks måneder, viser ny opgørelse af FinansWatch.

Foto: Colourbox

Indtægterne på renter har nu i efterhånden flere år været en stor udfordring for landets banker som følge af det lave renteniveau dikteret af Den Europæiske Centralbank.

FinansWatchs nye opgørelse af bankernes halvårsrapporter viser da også, at hovedparten af bankerne herhjemme netto beregnet tjente færre penge på renter i årets første seks måneder sammenlignet med den samme periode året før. Det gælder generelt både hos de store og mindre banker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs