FinansWatch

Trods storbankers møgsager klarer denne konkurrent sig dårligst i ny imagemåling

Selvom flere storbanker er rodet ind i sager om hvidvask, er det en noget mindre bank, som klarer sig dårligst i FinansWatchs nye imagemåling. Utilfreds topchef peger på, at nyt tiltag skal gøre banken til et alternativ til "uforståelige banker" og "bankvolapyk." (rettet.)

Árni Ellefsen | Foto: PR

Rettet kl. 14.00. Tidligere fremgik det af denne artikel, at bundplaceringen ifølge Banknordik blandt andet skyldes flere "fejlslagne" initiativer fra banken. Det er ikke korrekt. Banknordik oplyser, at bundplaceringen blandt andet skyldes "nødvendige strategiske tiltag, som beklageligvis har medført utilfredshed hos visse kunder." FinansWatch beklager fejlen.

Færøske Banknordik, der er aktiv på det danske marked med 12 filialer, klarer sig dårligst i FinansWatchs nye imagemåling, der sætter fokus på danskernes opfattelse af landets banker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs