FinansWatch

Topleder i Handelsbanken forflyttes efter sag om krænkende behandling af kvindelige ansatte

Per Elcar, chef for Handelsbanken Markets og Asset Management, er nu blevet fjernet fra sin stilling. Der er brug for at "rette op på en kultur af krænkende behandling og dårligt arbejdsmiljø," skriver den svenske bank. Ifølge svensk medie har banken dog selv forsøgt at neddysse sag om sexchikane mod flere kvindelige ansatte.

Topleder tvunget fra sit job i Handelsbanken efter sag om sexchikane. | Foto: Handelsbanken

Handelsbankens markedsafdeling og kapitalforvaltningsenhed har i dag mistet sin chef. Det er Per Elcar, som har trukket sig fra positionen, og også ryger ud af den svenske banks ledelsesgruppe. Handelsbanken oplyser dog, at han får en ny stilling i banken.

Per Elcar har siddet i jobbet i fire år. Han afløses midlertidigt af chefen for Handelsbankens internationale aktiviteter, Dan Lindwall.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs