FinansWatch

Nordnet-chef stopper med øjeblikkelig virkning

Topchef Peter Dahlgren forlader det skandinaviske handelsselskan Nordnet efter 16 måneder på posten. Han stopper med øjeblikkelig virkning.

Foto: Nordnet

Det skandinaviske handelsselskab Nordnet skal have ny chef igen.

Efter blot 16 måneder på posten forlod Peter Dahlgren tirsdag stillingen som administrerende direktør med øjeblikkelig virkning.

Ifølge bestyrelsesformand Hans Larsson er der brug for en ny leder, da banken er på vej ind i en anderledes fase med nye udfordringer, udtaler han i en pressemeddelelse.

Peter Dahlgren blev ansat i maj 2017, kort efter at Nordnet var blevet opkøbt og taget af børsen i Sverige. Han kom til fra SEB, hvor han var chef for Liv, Pension og Kapitalforvaltning.

Jagten på en permanent afløser for Peter Dahlgren er i gang, skriver Nordnet. Han afløses midlertidigt af Nordnets kommercielle direktør, Anders Danielson, der også kom til i midten af 2017.

Handelsplatform fyrer digital assistent

Handelsplatform mister dansk landechef

Ny topchef tiltræder i Nordnet 

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs