FinansWatch

Kammeradvokaten skruer op for fast ejendom efter rådgivning af Pensam

Efter en stor opgave for Pensam og tilgang af nye kræfter føler Kammeradvokaten sig klædt på til at rådgive inden for hele ejendomsområdet, og partner Rikke Hoffensetz Andresen er på jagt efter flere folk.

Ifølge partner Rikke Hoffensetz Andresen kan Kammeradvokaten nu rådgive inden for alle områder af fast ejendom | Foto: Kammeradvokaten

Efter en netop overstået større rådgivningsopgave for pensionskassen Pensam varmer Kammeradvokatens afdeling for fast ejendom op til at slå sig endnu mere løs. Tilgang af nye folk har gjort afdelingen solid inden for alle dele af ejendomsområdet, vurderer partner Rikke Hoffensetz Andresen, og hun vil gerne have flere nye kræfter ombord.

"Vores styrkelse af firmaets kompetencer inden for fast ejendom har givet os en særdeles god platform for at tilbyde stadig flere og nye typer af kunder vores bistand. I takt med, at dette løbende udvikler sig, har vi også tilknyttet flere erfarne ressourcer, og vi er fortsat på udkig efter flere dygtige, erfarne og kommercielt tænkende ejendomsspecialister," oplyser Rikke Hoffensetz Andresen i en mail til AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs