FinansWatch

Tidligere topchef i Hellerup Finans: "Jeg ejer ikke en krone"

Tidligere chef for Hellerup Finans, Torben Jensen, siger til nyhedsmediet Finans, at han tager det helt roligt, at en række investorer er på vej med et gruppesøgsmål mod ham og den øvrige ledelse.

Torben Jensen Foto: Erik Refner/Jyllands-Posten

Torben Jensen, der var direktør og bestyrelsesformand for det nu krakkede investeringsfirma Hellerup Finans, tager det ganske afslappet, at en række investorer er på vej med et gruppesøgsmål mod ham og den daværende ledelse.

Det siger han til nyhedsmediet Finans.

Investorgruppen vil ifølge mediet angiveligt kræve i omegnen af knap en halv mia. kr., men ifølge Torben Jensen giver det ikke mening at gå efter ham.

"Good luck med at gå efter mig. Jeg ejer ikke en krone. For mig at se, at der nogle, der er vrede, men de glemmer at tænke," siger Torben Jensen til Finans og tilføjer, at det var købet af fodboldklubben Lyngby Boldklub, der endte med at blive en dyr fejltagelse.

Forsiden lige nu

Maersk vil tage bid af marineforsikringsmarkedet

Containerrederiet går nu ind på marineforsikringsmarkedet med det, selskabet kalder en "udvidet ansvarsløsning", som lukker huller i uforudsete situationer. Forsikringsaktør vurderer, at produktet især vil være relevant for mindre afskibere.

Ny rapport forudser pres på kapitalforvalteres indtjening

Indtjeningen hos kapitalforvaltere vil komme yderligere under pres, forudser PWC i international rapport, og tendensen ventes også at ramme danske forvaltere, vurderer dansk partner i konsulenthuset. Hos en af landets største kapitalforvaltere kan man godt kende tendensen, men ser muligheder i en ny forretningsmodel.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere