FinansWatch

Tidligere topchef i Hellerup Finans: "Jeg ejer ikke en krone"

Tidligere chef for Hellerup Finans, Torben Jensen, siger til nyhedsmediet Finans, at han tager det helt roligt, at en række investorer er på vej med et gruppesøgsmål mod ham og den øvrige ledelse.

Torben Jensen | Foto: Erik Refner/Jyllands-Posten

Torben Jensen, der var direktør og bestyrelsesformand for det nu krakkede investeringsfirma Hellerup Finans, tager det ganske afslappet, at en række investorer er på vej med et gruppesøgsmål mod ham og den daværende ledelse.

Det siger han til nyhedsmediet Finans.

Investorgruppen vil ifølge mediet angiveligt kræve i omegnen af knap en halv mia. kr., men ifølge Torben Jensen giver det ikke mening at gå efter ham.

"Good luck med at gå efter mig. Jeg ejer ikke en krone. For mig at se, at der nogle, der er vrede, men de glemmer at tænke," siger Torben Jensen til Finans og tilføjer, at det var købet af fodboldklubben Lyngby Boldklub, der endte med at blive en dyr fejltagelse.

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Tyskland vinder armlægning om ny ESMA-chef

EU's medlemslande er efter lang tids stridigheder blevet enige om, hvem de gerne vil pege på som ny chef for det magtfulde markedstilsyn ESMA. Nu udestår en enkelt godkendelse.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs