FinansWatch

Tidligere topchef i Hellerup Finans: "Jeg ejer ikke en krone"

Tidligere chef for Hellerup Finans, Torben Jensen, siger til nyhedsmediet Finans, at han tager det helt roligt, at en række investorer er på vej med et gruppesøgsmål mod ham og den øvrige ledelse.

Torben Jensen Foto: Erik Refner/Jyllands-Posten

Torben Jensen, der var direktør og bestyrelsesformand for det nu krakkede investeringsfirma Hellerup Finans, tager det ganske afslappet, at en række investorer er på vej med et gruppesøgsmål mod ham og den daværende ledelse.

Det siger han til nyhedsmediet Finans.

Investorgruppen vil ifølge mediet angiveligt kræve i omegnen af knap en halv mia. kr., men ifølge Torben Jensen giver det ikke mening at gå efter ham.

"Good luck med at gå efter mig. Jeg ejer ikke en krone. For mig at se, at der nogle, der er vrede, men de glemmer at tænke," siger Torben Jensen til Finans og tilføjer, at det var købet af fodboldklubben Lyngby Boldklub, der endte med at blive en dyr fejltagelse.

Forsiden lige nu

Aberdeen-chef: Vores fusion med Standard Life virker

Der er opnået helt konkrete fordele ved sammenlægningen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investments, siger den danske landechef Henrik Kruse til EjendomsWatch. Udfordringer med at levere tilfredsstillende afkast på visse typer produkter er ved at blive løst, lyder det fra investoren med danske ejendomme for et milliardbeløb.

Jyske Realkredit fortsætter udlånsvæksten

Udlånet vokser fortsat hos Jyske Banks realkreditselskab. Frasalget af domicilet i Lyngby i andet kvartal kan dog ikke redde halvårets bundlinje, som lander 30 pct. lavere end for et år siden som følge af nye nedskrivningsregler i første kvartal.

Jyske Bank afleverer lavere indtjening end analytikerne forventede

Jyske Bank kom ud af årets andet kvartal med en mindre indtjening og færre gebyrindtægter, end analytikerne havde forventet. Kvartalet er dog bedre end samme kvartal sidste år. I forbindelse med aflæggelsen af regnskabet igangsætter Silkeborg-banken et stort aktietilbagekøbsprogram. (Opdateret.)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere