FinansWatch

Investorer kræver trecifret millionbeløb efter konkursen i Hellerup Finans

Den tidligere adm. direktør i Hellerup Finans, Torben Jensen, tager det forestående sagsanlæg roligt.

Foto: Erik Refner/Jyllands-Posten

En gruppe investorer, der har tabt penge på Hellerup Finans' krak, vil inden længe komme med et søgsmål mod investeringshuset og den tidligere revisor.

Det skriver Finans.

"Ud fra den viden, jeg har nu, vil jeg vurdere, at det samlede tab i hvert fald løber op i 400 mio. kr.," siger Kim Nielsen, der er formand for Foreningen Hellerup Finans Investor, til Finans.

Investorgruppen vil rette søgsmålet mod den tidligere adm. direktør, Torben Jensen, den tidligere bestyrelse og mod revisionsfirmaet BDO, hvis revisor Tonny Løbner reviderede regnskaberne, der viste sig at være fyldt med fejl.

Den tidligere adm. direktør Torben Jensen, at han tager udsigten til retssager med ro.

Vrede investorer i konkursramt selskab danner forening

Hellerup Finans-investorer samler sig i fælles front mod ejer

Medie: Hellerup Finans er gået konkurs

Forsiden lige nu

Disse banker vokser mest på udlån

Fra første halvår 2017 til første halvår 2018 har størstedelen af de danske banker fået gang i udlånsvæksten. Det gælder særligt de mindre banker. Det viser en opgørelse over halvårsregnskaberne, som FinansWatch har foretaget.

Tendens for nedskrivninger fortsætter: Bankerne afsætter mindre til tab

Bankerne har generelt nedskrevet langt mindre på udlån i første halvår af 2018 i forhold til samme periode sidste år, hvor niveauet i forvejen var lavt. Det viser en opgørelse over bankernes halvårsregnskaber, som FinansWatch har foretaget. Rapport fra tilsynet har advaret mod udviklingen.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere