FinansWatch

Vrede investorer i konkursramt selskab danner forening

Investorer i Hellerup Finans, der gik konkurs i februar, er gået sammen i en forening, der vil undersøge, om der er mulighed for at søge erstatning for de mere end 235 mio. kr., der er gået tabt. Det skriver Berlingske Business.

En række private investorer, der har tabt penge efter sammenbruddet i Hellerup Finans, er gået sammen i Foreningen Hellerup Finans Investor, for at få undersøgt, om der er mulighed for at søge erstatning for den kvarte mia. kr., der er gået tabt, da selskabet gik konkurs i februar. Det skriver Berlingske Business.

"Hellerup Finans-koncernen solgte investeringsaktiver til ikke-professionelle investorer med lovning om store afkast. Mange helt almindelige mennesker er med henblik på at foretage investeringerne blevet lokket til både at bruge pensionsmidler og udbetalte arbejdsskadeerstatninger ligesom enkelte på opfordring af Hellerup Finans har optaget lån i deres hjem. Langt den overvejende del af investeringerne må nu anses for tabte," skriver den nydannede forening i en pressemeddelelse.

Ifølge foreningen har mere end 500 private investorer investeret for mere end 235 mio. kr. og dermed tabt deres penge efter Hellerup Finans' konkurs. Foreningens nuværende medlemmer har samlet investeret for mere end 40 mio. kr.

Foreningen har ansat advokat Charlotte Castenschiold for at få undersøgt, om nuværende eller tidligere ledelsesmedlemmer, revisorer eller andre kan stilles til ansvar. Derudover skal hun undersøge, om der er grundlag for at indgive politianmeldelser.

Et af Hellerup Finans største aktiver var Lyngby Boldklub, som blev overtaget af lokale investorer lige inden konkursen i februar.

Hellerup Finans-investorer samler sig i fælles front mod ejer

Medie: Hellerup Finans er gået konkurs

 

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere