FinansWatch

Topchef i Danske Bank: Hvidvasksagen har betydet tilbageskridt for tilliden

Danske Banks adm. direktør Thomas Borgen reflekterede på Folkemødet over den verserende hvidvasksag og den tillidskrise, som banken befinder sig i.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Thomas Borgen, adm. direktør i Danske Bank, var fredag på scenen under årets Folkemøde på Bornholm for at tale om, hvordan Banken håndterer den igangværende hvidvasksag.

Det skriver Børsen.

Thomas Borgen blev øverste direktør for Danske Bank i 2013 med målet om netop at genskabe kundernes tillid til banken - et arbejde, som er kommet under pres efter hvidvasksagen.

"Det var den rejse, jeg tog på mig, og vi er kommet langt igennem en række år. Så er der kommet nogle seriøse tilbageskridt gennem de sidste to år med hvidvasksagen," fortalte bankdirektøren til chefredaktør Rune Lykkeberg fra Information under en debat på Informations scene til Folkemødet.

I forhold til hans egen rolle, så lægger Thomas Borgen ikke skjul på, at han er villig til at trække sig, hvis det viser sig som det bedste for banken. Han understreger dog, at han indtil videre har bestyrelsens opbakning.

Thomas Borgen fik spørgsmål fra Folkemødet 

Anders Dam før sit første Folkemøde: "Lidt ligesom når jeg skal på en ferie, som min hustru har planlagt" 

Her kan du møde finansfolkene på Folkemødet 2018 

Danske Bank rykker rundt på chefer i sjællandske filialer 

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs