FinansWatch

Finansadvokat: Nye prospektkrav både godt og skidt for danske virksomheder

I et lovforslag, der indtil videre har fløjet under radaren, lægges der op til endnu en ændring af de danske prospektregler. Ændringerne kan, når de gennemføres, både være godt og skidt for kapitalsøgende danske virksomheder, skriver finansadvokat Michael Camphausen i ny klumme.

Finansadvokat Michael Camphausen

Få måneder efter lempelsen af prospektpligten er myndighederne klar til endnu engang at justere på prospektreglerne herhjemme.

Set med danske virksomheders øjne er der både gode og dårlige elementer i nyt lovforslag, der skal ændre prospektreglerne.

Det skriver Michael Camphausen, partner i Camphausen|Co Advokatfirma og ph.d. i finansiel regulering, i en ny klumme på FinansWatch.

Lovforslaget forventes at blive vedtaget sidst på måneden, og hvad det får af konkrete implikationer, gennemgår Michael Camphausen i sin nye klumme, som du kan læse nedenfor:

Ny justering af prospektgrænsen – både op og ned på samme tid?

Forsiden lige nu

Danske Bank dropper støtte til Pride-festival - mangler opbakning fra ansatte

Modsat tidligere år er Danmarks største bank ikke på sponsorlisten til Copenhagen Pride. Medarbejderne har ikke bakket tilstrækkeligt op i år, og derfor er pengene blevet i kassen, lyder forklaringen. Hos Nykredit handler selskabets sponsorat om at sende et signal om mangfoldighed til alle danskere (Opdateret).

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere