FinansWatch

Medie: Kendt aktiestrateg taget under konkursbehandling

Domenick Beskos fra Momentum Markets er gået personligt konkurs, skriver Børsen. Domenick Beskos blev sidste år politianmeldt af Finanstilsynet og bortvist som direktør for investeringsfond.

Domenick Beskos | Foto: PR

Aktiestrategen Domenick Beskos fra Momentum Markets er blevet taget under konkursbehandling. Det skriver Børsen på baggrund af et dekret fra Statstidende, som oplyser, at Sø- og Handelsretten 5. marts i år tog aktiestrategen under konkursbehandling.

Ifølge Børsens oplysninger var det en handelsplatform i London ved navn Ig Index Limited, som tog Domenick Beskos i retten, efter at han tabte 1,5 mio. kr. på finansielle produkter.

I County Court i London fik aktiestrategen en udeblivelsesdom, men her stopper det ifølge Børsen ikke. Den foreløbige redegørelse fra kurator, som Børsen har set, viser, at der er gjort krav på over 25 mio. kr. mod Domenick Beskos.

Videre skriver avisen, at de knap 19 mio. kr. er en anmeldelse fra en bank i en sag, som strækker sig tilbage til 2008, hvor selskabet Momentum Aktierådgivning gik konkurs og efterlod Domenick Beskos med en stor gæld. Børsen har forgæves forsøgt at indhente en kommentar fra Domenick Beskos.

Det har været nogle hektiske måneder for aktiestrategen. Sidste år anmeldte Finanstilsynet ham til politiet for at have ydet ulovlig porteføljepleje. Og i januar 2017 blev Domenick Beskos bortvist som direktør for investeringsfonden Momentum Markets Globale Aktier med øjeblikkelig virkning som følge af, at bestyrelsen i forbindelse med årsregnskabet opdagede flere uoverenstemmelser.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs