FinansWatch

Jysk pensionsrådgiver vokser på Sjælland efter opkøb

Pensionsrådgivningsvirksomheden Jysk Pension har købt op på Sjælland som led i at blive landsdækkende, skriver nyhedsmediet Finans.

Jysk Pension Rådgivning, der administrer pensionsmidler for cirka 5,5 mia. kr. i samarbejde med Skandia, vokser i øjeblikket hurtigt. Det skriver nyhedsmediet Finans.

To opkøb på Sjælland over de seneste otte måneder har sørget for, at pensionsrådgivningsvirksomheden har fået yderligere 1,5 mia. kr. ind under forvaltning.

Derudover vil virksomheden, som har hovedsæde i Aalborg og i alt beskæftiger 32 medarbejdere, nu forsøge at ekspandere til Trekantsområdet og på Fyn, skriver Finans.

"Vores ambition er, at vi i 2021 skal have fem kontorer og 50 ansatte og være næsten fordoblet målt på porteføljen under forvaltning," siger Lars Bartholomæussen, adm. direktør og partner i Jysk Pension, til Finans. Virksomheden leverede et resultat på 7,6 mio. kr. i 2016, skriver mediet.

Forsiden lige nu

Danske Bank tror rentefesten fortsætter næste år ud

Danske Bank, der er den største bank i Danmark, vurderer, at det først bliver i december 2019, at den første renteforhøjelse i Danmark bliver en realitet. Dog venter både Nykredit og Jyske Bank, at der kommer et rentehop allerede næste sommer. Det skriver Berlingske Business.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere