FinansWatch

Rengørings-app går på First North i jagten på millioner

Den danske rengørings-app Happy Helper vil børsnoteres på mikrobørsen First North, hvor målet er at sikre 40 mio. kr.

Foto: JP

Hvis planen holder vil den danske rengørings-app Happy Helper til april være at finde på mikrobørsen First North, hvor man satser på at kunne hente 40 mio. kr. til yderligere vækst. Selskabet har gennemført de indledende øvelser mod en børsnotering blot to år efter stiftelsen.

Det skriver Børsen.

Virksomheden hjælper private med at finde rengøringshjælp gennem platformen, hvor Happy Helper tager et gebyr for at formidle kontakten.

"Vi synes, at en virksomhed som Just Eat er inspirerende at kigge på. De hjalp folk med at få leveret mad ud nemt, hurtigt og billigt. Men deres ekspertise var ikke indenfor fødevarer. Vi er lidt på samme måde, vi forsøger bare at løse et problem i en anden branche. Nemlig at rigtig mange mennesker godt vil betale for at få rengøringshjælp nogle timer om ugen, men det er svært at få sat det i værk og samtidig være sikker på, at der bliver betalt skat," siger Dennis Forchhammer, adm. direktør i Happy Helper, til Børsen.

Selskabet har en ejerkreds på 12 personer, som blandt andet tæller adm. direktør for teleselskabet 3, Morten Christiansen, der også indtræder i bestyrelsen ved noteringen. Happy Helper har fået hjælp til børsnoteringen af corporate finance-virksomheden Tofte & Company.

Denne artikel er leveret af vores søstersite ITWatch.

Mere fra FinansWatch

Nyt forsikringsselskab er landet på garantifondens bord: Flere parametre letter sagen

Gefion Insurance bliver det femte forsikringsselskab, der kommer under Garantifonden for Skadeforsikringsselskabers behandling på godt fire år. Både Folketinget og Finanstilsynet har dog gjort den nytilkomne sag noget lettere at håndtere end de foregående danske forsikringskonkurser, ligesom det økonomiske omfang af sagen er noget mindre, fortæller direktør Torben Garne.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs