FinansWatch

Hellerup Finans leverer rædselsregnskaber

Investeringsselskabet Hellerup Finans lukker efter et utal af kontroverser og millioner i underskud

Torben Jensen, direktør for Hellerup Finans. Foto: Erik Refner/Jyllands-Posten

Investeringsselskabet Hellerup Finans, der ejer Superliga-klubben Lyngby Boldklub, lukker efter et utal af kontroverser og millioner i underskud. Fodboldklubbens redningsplan er afhængig af tilsagn om fortsat likviditet fra Hellerup Finans, som skal fremkomme ved nye aktieudvidelser.

Det skriver Berlingske Business.

Alfred Grinderslev fra Grinderslev management og tidligere partner i EY har kigget regnskaberne for selskaberne igennem:

"Helt overordnet er strukturen og økonomien uigennemskuelig og bygger på interne handler til forventede værdier inkl. goodwill," siger Alfred Grinderslev til Berlingske Business.

I regnskabet fra det tidligere Hellerup Finans, nu Selskabet af 1. juni 2005, er der usikkerhed om selskabets fremtidige drift. Derudover fremgår det også af regnskabet, at selskabet har overtrådt kildeskattelovens regler, har overtrådt momsloven og også her har indleveret regnskabet for sent. Selskabets underskud lander på 53 mio. kr., og efterlader en negativ egenkapital på 80 mio. kr.

For Lyngbys fans er regnskaberne grim læsning. Boldklubben kom ud af regnskabsåret 2016/17 med et underskud på 11,7 mio. kr. Hermed havde Lyngby kun en egenkapital på 12,8 mio. kr. ved udgangen af regnskabsåret, skriver avisen.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Banker lagde godt 200 mio mere i datacentral

De 22 banker, der er på datacentralen BEC, øgede deres it-omkostninger betydeligt i 2017. Datacentralens omsætning steg således med 216 mio. kr. Pengene er blandt andet gået til kraftigt stigende udviklingsomkostninger til compliance, står der i årsrapporten.

Ny bankfusion vækker ærgerlige minder for Spar Nord-chef

Spar Nords topchef kalder den foreslåede fusion mellem Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank for et "interessant alternativ" til en Jyske Bank-overtagelse. Han afviser dog, at han glæder sig over, at det måske denne gang er Anders Dam og Co., der bliver slået på målstregen.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere