FinansWatch

Selskab overvejer handel med kryptovaluta kort før børsnotering

Selskabet NPinvestor pønser på at facilitere handel med kryptovalutaer som for eksempel bitcoin.

Erik Damgaard. Foto: PR

NPinvestor slutter sig nu til skaren af virksomheder, der overvejer, hvordan der kan drages fordel af investorers appetit på kryptovalutaer.

Bare fire børsdage inden tegningsperioden med NPinvestors aktier udløber, har ledelsen valgt at meddele, at det vil se på, om selskabets software og handelsplatform, Straticator, kan anvendes i markedet for kryptovaluta - eksempelvis til handel med kryptovalutaerne bitcoin, ripple eller ethereum.

"Tilpasning af softwaren til kryptomarkedet vil kun ske, hvis det giver kommerciel mening, men NPinvestor.com kan blive den første aktie noteret i København, der har en del af sin indtjening fra det hastigt voksende krypto-marked," skriver NPinvestor.

Meldingen kommer, efter at NPinvestor har taget et ekstraordinært langt tilløb til First North-børsen.

Selskabet har således forsøgt at få sit aktieudbud tegnet af flere omgange og måtte kort før jul forlænge tegningsperioden til den 15. januar.

Tirsdag oplyste NPinvestor så, at det havde fået garanteret minimumstegningen på 1 mio. aktier, da eksisterende aktionærer, heriblandt storaktionæren Erik Damgaard, var sprunget til og havde garanteret, at den del af minimumsudbuddet, der ikke allerede var tegnet, nok skulle blive det.

Udbuddet lukkes den 15. januar, og resultatet af udbuddet offentliggøres om morgenen den 17. januar, der også ventes at blive første handelsdag for aktien på First North-børsen.

/ritzau/FINANS

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere