FinansWatch

Revisorfirma satser hårdt på at rådgive om køb og salg af firmaer

EY har igennem længere tid haltet efter rivalerne, når det gælder om at vinde mandater i rådgivningen om køb og salg af virksomheder. Det skal der ændres på nu, siger chef til Insidebusiness.

Foto: PR-visualisering

EY vil ikke længere have baghjul af Deloitte og PWC, når det gælder området for køb og salg af virksomheder. Det fortæller en af de nye chef for afdelingen i EY, Martin Wiig Nielsen, til InsideBusiness.

Sammen med Peter Vejlgaard er han blevet hentet fra investeringsbanken Carnegie til EY for at skrue op for området og hente endnu flere talenter til afdelingen. Indtil videre er der 16 ansatte, men EY regner med at have et hold på i alt 20-25 mand.

"Vi har en klar fornemmelse af, at man som kunde anser ser det for at være positivt, at der nu kommer en ny aktør i markedet, der kan give de faste spillere konkurrence. Vi skal først og fremmest have holdet endeligt på plads, men inden for de næste tre år er vores klare mål, at vi skal have omkring 10 mandater årligt," siger Martin Wiig Nielsen til Insidebusiness.

Han siger videre, at EY har et mål om, at købs- og især salgsmandater for kapitalfonde og store privateejede virksomheder skal have hovedfokus i M&A-satset, men at man også gerne vil have en bid af kagen, når det gælder om at rådgive selskaber med børsnoteringsplaner.

Chef i Nordeas corporate finance: Vi har kørt folk for hårdt

Antallet af børsnoteringer stiger i 2017

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere