FinansWatch

Minister går ind i LD-sag

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) overvejer en undersøgelse af Lønmodtagernes Dyrtidsfond (LD). Det sker efter Jyllands-Postens afdækning af millionbonusser og aktiesalg til spotpris.

Efter flere dages tavshed fra bestyrelsen i Lønmodtagernes Dyrtidsfond (LD) forsøger beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) nu selv at få vished for, at alt er foregået efter bogen i den fagforeningskontrollerede pengetank.

Siden mandag i sidste uge har Morgenavisen Jyllands-Posten i en stribe artikler bl.a. fortalt, hvordan den tidligere LD-direktør Jeppe Christiansens nye firma, Maj Invest, scorer trecifrede millionbonusser på at gøre forretninger med direktørens gamle arbejdsgiver, og hvordan LD solgte en stor portion aktier til Maj Invest til en pris, der ifølge eksperter lå langt under markedsprisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Danske Bank henter ny direktør fra egne rækker

Danske Bank har fået ny adm. direktør i Danske Invest Asset Management, som banken har hentet internt. Den nye direktør har derudover også erfaring fra sin tid som investeringschef i en dansk hedgefond og Finanstilsynet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs