FinansWatch

"Ingen konkrete børsplaner, kun en målsætning"

Jeppe Christiansen siger, at Maj Invest har »en meget blød hensigtserklæring« om en børsnotering i 2015, men vil ikke fortælle, hvad formålet skal være.

Morgenavisen Jyllands-Posten har flere gange de seneste uger forsøgt at få et interview med Jeppe Christiansen om hans aktier i Maj Invest, hans rolle under opsplitningen af LD og hans efterfølgende forretninger med Lønmodtagernes Dyrtidsfond (KD).

Jeppe Christiansen vil dog kun kommunikere skriftligt via kommunikationsrådgivere, og han afviser, at der er grundlag for kritik - heller ikke hvad angår hans egne aktiekøb i Maj Invest. Her følger uddrag af korrespondancen:

Hvad skal der ske med Maj Invests ejerkreds på lidt længere sigt?

"Vi har en meget blød hensigtserklæring om, at vi overvejer en børsnotering omkring 2015. Men det er stadig for tidligt at sige noget helt håndfast."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs