FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i går eftermiddags

Fik du læst reaktionerne på regeringens finanslov? Eller udmeldingen fra PFA om, at deres 2015-mål i forhold til indbetalingerne nok ikke længere er realistisk?

16.33

FA: Særskatter forhindrer hurtig vej ud af krisen

Særskatter og særlig regulering af finanssektoren står i vejen for hurtigt at bringe den finansielle sektor på ret kurs, mener Finanssektorens Arbejdsgiverforening, efter regeringen i dag fremlagde finanslovsforslag.

Læs historien her

16.14

Heideby: Vores 2015-mål er næppe realistiske

Topchefen i PFA, Henrik Heideby, må trække i land i forhold til tidligere erklærede, langsigtede mål. Konjunkturudvikling og politiske indgreb begrænser pensionskæmpen.

Læs historien her

15.13

Naur: Sænkning af pensionsloft reducerer indlån

Et lavere pensionsloft fjerner en del af pengeinstitutternes forretningsvolumen, og det er ikke godt, lyder det fra formand for de Lokale Pengeinstitutter, Bent Naur.

Læs historien her

14.32

PFA: Pensionsindgreb har negativ effekt på toplinjen

Regeringens nye finanslovsforslag om at nedsætte pensionsloftet vil påvirke PFA's toplinje ifølge direktør Henrik Heideby.

Læs historien her

14.16

Straarup lidt nervøs for privatkunderne

Danske Bank-chefen mener, at privatkundernes økonomi grundlæggende udvikler sig bedre end forventet, men han frygter stigende arbejdsløshed.

Læs historien her

13.26

Ny Finanslov: Pensionsloftet bliver på 55.000 kr.

Af det netop udsendte finanslovsforslag fremgår det, at loftet over indbetalinger til ratepensioner nedsættes til 55.000 kr.

Læs historien her

13.20

Ny finanslov: Regeringen vil beskatte aktieaflønninger

I sit netop offentligjorte forslag til en finanslov lægger regeringen op til en lønsumsafgift på aktieaflønninger i den finansielle sektor.

Læs historien her

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs