FinansWatch

Det gik du glip af i går eftermiddags på FinansWatch

Fik du læst om regnskabet fra Sparekassen Faaborg, om at fundingmarkedet langsomt åbner op og om hvorfor Anders Dam ikke vil tale om Grækenland?

12.44:

Regnskab: Fremgang i Faaborg

Sparekassen Faaborg fastholder forventningerne til årets resultat. Udlån falder, nedskrivningerne falder og integrationen af opkøbt institut næsten på plads

Læs artiklen her

 

 

13.26:

Sejling: Vores risikoprofil en helt anden i dag

Topchefen i Sparekassen Faaborg, Claus Sejling, gør meget ud af at understrege, at banken ikke kan kaldes for risikobetonet, i det netop aflagte regnskab.

Læs artiklen her

 

 

14.56:

Faaborg-direktør begræder aktiekursen

Claus Sejling er godt tilfreds med, hvordan strategiplanen udvikler sig, men ked af aktiekursens deroute, som han mener hænger sammen med et image, der ikke hænger sammen med bankens faktisk sundhedstilstand.

Læs artiklen her

 

 

16.16:

Fundingmarkedet åbner langsomt op

Thomas Hovard fra Danske Markets noterer sig flere udstedelser de seneste par uger fra solide europæiske banker.

Læs artiklen her

 

 

17.47:

Slankere lånebog koster indtjening i Faaborg

Bankens netto rente- og gebyrindtægter falder i underkanten af 10 pct. som følge af reducering af udlånsmassen. Også hård konkurerence på indlån koster banken.

Læs artiklen her

 

 

17.50:

Dam tavs om Grækenland

Kun hvis Grækenland går konkurs, vil Jyske Bank – måske – komme med en melding i forhold til bankens eksponering over for Grækenland, men ordførende direktør Anders Dam lover ikke noget.

Læs artiklen her

 

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs