FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i går eftermiddags

Fik du læst, at Sparekassen Sjælland vil holde prisen på Max Bank hemmelig? Eller at Forbrugerombudsmanden kalder dommen mod Jyske Bank enormt vigtig? Ellers har du nu chancen.

19:24

Forbrugerombudsmand: Enormt vigtig dom mod Jyske

Forbrugerombudsmand Henrik Øe ser Jyske Banks nederlag ved Østre Landsret i dag som en vigtig og principiel afgørelse, der skifter en afgørende bevisbyrde over på banken.

Læs artiklen her

16:49

Erfaren oprydder tager over i Max

Det bliver den tidligere Capinordic og Eik Bank-oprydder Steen Parsholt, der skal stå for afviklingen af den røde del af Max Bank.

Læs artiklen her

16:42

Sparekasse kræver Max-pris skjult for offentligheden

Et af de centrale elementer i bedømmelsen af Bankpakke IV bliver holdt hemmeligt af hensyn til Sparekassen Sjælland. Finansiel Stabilitet vil samtidig ikke kalde bankpakken for en succes.

Læs artiklen her

16:26

Svendborg-direktør: Vi tager ikke initiativet

Svend Erik Kracht fra Svendborg Sparekasse er åben over for både opkøb og fusioner på hjemmebanen. Men han vil ikke banke på nogen steder.

Læs artiklen her

15:36

Max Bank-salg har efterladt gade og storkunder i limbo

Salget af Max Bank via Bankpakke IV har efterladt en række bankkunder i en noget sær situation: De ved ikke, hvilken bank de har. Sparekassen Sjælland har nemlig fået lov at fiske blandt Max Banks store kunder. En proces, der kan tage flere uger.

Læs artiklen her

15:22

Finansrådet: Øgede kapitalkrav spænder ben for vækst

Strammere kapitalkrav er ikke den rigtige kur for problemerne hos de sydeuropæiske banker, mener Finansrådet.

Læs artiklen her

14:21

Nykredit klar til at sparke nordisk dør ind

Med et nyt hold på 15 mand og en udnævnelse som primary dealer på det svenske obligationsmarked er Nykredit klar til at indfri ambitionen om at blive et førende nordisk obligationshus.

Læs artiklen her

13.44

EU-parlamentariker: Krav om enstemmighed spænder ben for bankskat

Skal Tobin-skatten vedtages, kræver det flertal i EU's Ministerråd, og det har medlem af EU-Parlamentet for Venstre Anne E. Jensen meget svært ved at tro på.

Læs artiklen her

13.00

Gigantisk dataflytning giver stordriftsfordele

BEC har gennemført en stor del af en historisk stor dataflytning. Omkring 80 pct. af BECs data er nu flyttet fra fra Roskilde til JN Data i Silkeborg for at opnå stordriftsfordele.

Læs artiklen her

12.18

Faaborg-chef: Fynske fusioner for sent om ti år

Jyllands-Posten skriver i dag, at der er store udfordringer for bankerne på Fyn. Fusionsfortaleren Claus Sejling fra Sparekassen Faaborg tvivler på opkøb og fusioner, som ekspert ellers foreslår som vejen frem.

Læs artiklen her

 

 

Mere fra FinansWatch

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb, opfordrer Nationalbank-direktør Lars Rohde på sit sidste årsmøde i interesseorganisationen Finans Danmark. Med udsigt til højere tab skal bankerne sikre et robust kapitalgrundlag.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs