FinansWatch

Dansk bøde til belgisk bank

Belgiske Dexia Bank har fået en bøde af Finanstilsynet for at have undladt at indberette næsten 15.000 værdipapirhandler. Formuefyn faldet i samme fælde.

Fra marts 2009 og frem til januar i år undlod den belgiske bankkæmpe Dexias danske afdeling at indberette 14.167 værdipapirhandler til Finanstilsynet. Det koster nu banken en bøde på 20.000 kr., oplyser tilsynet.

Også fondsmæglerselskabet Formuefyn har glemt at fortælle om alle sine handler, og får tilsvarende en bøde på 20.000 kr. for mellem 2007 og 2010 at have glemt 1560 handler.

En række banker fik tidligere på året bøde for samme forseelse. Her var Nykredit storsynderen - på koncernniveau havde man undladt at fortælle om næsten 1,1 mio. handler.

Nykredit glemte 1,1 millioner aktiehandler

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs