Det gik du glip af på FinansWatch i eftermiddag

PensionDanmark kan ikke se noget negativt i eget regnskab. Nordea skal drøfte de kommende fyringer med Finansforbundet på mandag. Nykredit henter udenlandsdansker hjem igen. Alt det og meget mere gik du måske glip af i går eftermiddag.

Verden stopper ikke efter FinansWatch har udsendt sit middagsnyhedsbrev. Her er et udvalg af de historier, som du også kunne have læst på finanswatch.dk i går.

17.33

Moody's smækker Aa1-stempel på Nykredit-center

Nykredits nye Kapitalcenter H har fået bekræftet en Aa1-rating. For at få ratingen - der skal huse realkreditkæmpens rentetilspasningslån - stille med 5,5 pct. i OC-krav.

Læs historien her

17.13

Banker giver 1,6 mio. kr. til valgkamp

Finanssektorens Forening til Støtte af et Sundt og Konkurrencedygtigt Erhvervsliv donerer i alt 1,6 mio. kr. til politiske partier, der vil arbejde for medlemmernes interesser.

Læs historien her

16.02

Blomberg: Det tyder på bedre S&P-rating

Det er for tidligt at sige, om Standard & Poor’s vil se med mildere øjne på BRFKredits forretning end Moody’s. Men flere ting tyder da på det, lyder det fra adm. direktør Sven Blomberg.

Læs historien her

15.25

Regnskab: Negativt afkast i LD

LD Vælger, der udgør godt 90 pct. af LDs samlede formue, endte med et negativt afkast på minus 0,2 pct. Aldrig tilfredsstillende med tab, lyder det fra LD

Læs historien her

14.45

PensionDanmark: Svært at se noget negativt i regnskabet

Torben Möger Pedersen er en ovenud tilfreds direktør i PensionDanmark, efter fremlæggelsen af halvårsregnskabet med stigende præmier, flere medlemmer og afkast til alle aldersgrupper.

Læs historien her

13.41

Nordea-afskedigelser diskuteres mandag

På mandag bliver Finansforbundet orienteret omafskedigelserne i Nordea.

Læs historien her

12.59

Spar Nord henter 300 mio til MMV-lån

Den Europæiske Investeringsbank (EIB) har tildelt Spar Nord 40 mio. euro, som banken kan låne ud til små og mellemstore virksomheder.

Læs historien her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også