FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i eftermiddag

Fik du læst forklaringerne på kollapset af banksektorens mest omtalte it-brylluppet? Eller om det er ok, at SF’ere handler i Netto? Læs de historier, du gik glip af på FinansWatch i går eftermiddag, her.

Verden stopper ikke efter FinansWatch har udsendt sit middagsnyhedsbrev. Her er et udvalg af de historier, som du også kunne have læst på finanswatch.dk i går.

15.42

BEC-formand: Ville ikke efterlade nogen på perronen

Gert Jonassen kalder det kollapsede IT-bryllup med SDC for drønærgerligt, men en anden beslutning ville have givet nogle banker problemer.

Læs historien her

15.26

SF’er: Jeg handler i Netto

SFs skatteordfører opfordrer danskere, der vil have en rød regering, til at forlade Danske Bank, men det er ok at handle i Netto. Man skal ikke være hellig, lyder det fra Jesper Petersen.

Læs historien her

14.36

FIH sigtet i Parken-sagen

FIH Erhvervsbank bliver nu også sigtet for bankens rolle i sagen om Flemming Østergaard og Jørgen Glistrups og nuværende direktør Anders Hørsholt angiveligt ulovlige handel med Parken-aktier.

Læs historien her

14.27

Danske afskediger tre efter handels-rygter

Danske Bank har ifølge nyhedsbureauet Reuters skilt sig af med tre ansatte i en del af Danske Markets, der handler for bankens egne midler, de såkaldte prop-traders.

Læs historien her

13.58

Usikre tider med til at aflyse IT-bryllup

SDC-formand John Lundsgaard ligger ikke skjul på, at usikkerheden om bankernes situation vanskeliggjorde, at man kunne nå til enighed om en sammenlægning til ét system.

Læs historien her

13.16

Saxo-drenge stadig landets rigeste finansfolk

De to medstiftere og direktører i Saxo Bank er de to eneste fra den finansielle sektor blandet landets 50 rigeste mennesker.

Læs historien her

12.10

Parken-sagen: Børsmæglerne skal anmelde

Parkens nuværende og tidligere topledelse er sigtet for kursmanipulation. Men også børsmæglerne, der eksekverede handlerne, risikerer bødestraf – og i værste fald – en straffesag.

Læs historien her

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs