FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i eftermiddag

Fik du læst forklaringerne på kollapset af banksektorens mest omtalte it-brylluppet? Eller om det er ok, at SF’ere handler i Netto? Læs de historier, du gik glip af på FinansWatch i går eftermiddag, her.

Verden stopper ikke efter FinansWatch har udsendt sit middagsnyhedsbrev. Her er et udvalg af de historier, som du også kunne have læst på finanswatch.dk i går.

15.42

BEC-formand: Ville ikke efterlade nogen på perronen

Gert Jonassen kalder det kollapsede IT-bryllup med SDC for drønærgerligt, men en anden beslutning ville have givet nogle banker problemer.

Læs historien her

15.26

SF’er: Jeg handler i Netto

SFs skatteordfører opfordrer danskere, der vil have en rød regering, til at forlade Danske Bank, men det er ok at handle i Netto. Man skal ikke være hellig, lyder det fra Jesper Petersen.

Læs historien her

14.36

FIH sigtet i Parken-sagen

FIH Erhvervsbank bliver nu også sigtet for bankens rolle i sagen om Flemming Østergaard og Jørgen Glistrups og nuværende direktør Anders Hørsholt angiveligt ulovlige handel med Parken-aktier.

Læs historien her

14.27

Danske afskediger tre efter handels-rygter

Danske Bank har ifølge nyhedsbureauet Reuters skilt sig af med tre ansatte i en del af Danske Markets, der handler for bankens egne midler, de såkaldte prop-traders.

Læs historien her

13.58

Usikre tider med til at aflyse IT-bryllup

SDC-formand John Lundsgaard ligger ikke skjul på, at usikkerheden om bankernes situation vanskeliggjorde, at man kunne nå til enighed om en sammenlægning til ét system.

Læs historien her

13.16

Saxo-drenge stadig landets rigeste finansfolk

De to medstiftere og direktører i Saxo Bank er de to eneste fra den finansielle sektor blandet landets 50 rigeste mennesker.

Læs historien her

12.10

Parken-sagen: Børsmæglerne skal anmelde

Parkens nuværende og tidligere topledelse er sigtet for kursmanipulation. Men også børsmæglerne, der eksekverede handlerne, risikerer bødestraf – og i værste fald – en straffesag.

Læs historien her

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs