FinansWatch

Handelsstatistik: Lavere handel på børsen

Den månedlige handelsstatistik fra NASDAQ OMX København viser lavere handel i juli 2011 end samme måned sidste år. Samtidig er Nasdaqs markedsandel faldet.

Novo Nordisk var den mest handlede aktie i juli efterfulgt af Carlsberg. Det viser den månedlige handelsstatistik fra NASDAQ OMX København.

Heraf fremgår det også, at aktiehandlen faldt med 11,8 procent fra en gennemsnitlig daglig handel på 2,44 mia. kr i juli 2010 til 2,15 mia. i juli 2011.

Nasdaqs markedsandel, når det gælder de aktier, der noteret i København faldt til 78,6 pct. mod 83,4 pct. i juli 2010. Udenlandske handelspladser stod for 21,4 procent af handelen i aktier noteret på NASDAQ OMX København.

Endelig faldt handlen med derivater på NASDAQ OMX’s nordiske marked med 6,2 procent til en gennemsnitligdaglig handel på 427.406 kontrakter i juli 2011.

Du kan finde mere info her.

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs