FinansWatch

Nets bliver partner med Silicon Valley-selskab

Nets indleder nu et partnerskab med det Silicon Valley-baserede selskab, Plug and Play, og det danske betalingsselskab håber, at det vil føre inspiration til nye måder at drive forretningen på. Det skriver Finans.

Foto: Jens Dresling/Ritzau

Det danske betalingsselskab indleder nu et internationalt samarbejde i forsøget på at være på forkant med, at betalingsbranchen er under hastig forandring. Det skriver Finans.

Nets bliver partner med rådgivnings- og kapitalforetagendet Plug and Play, der fra Silicon Valley hvert år hjælper tusindvis af iværksættere verden over med at komme videre.

"Som en hovedpartner får vi direkte adgang til den globale fintech-branche. Vi kommer til at hente inspiration fra nye teknologier og nye måder at drive forretning på," siger Tony Bach Christensen i en pressemeddelelse.

Lektor Jonas Hedman fra CBS med speciale i betalingsbranchen vurderer, at partnerskabet er en god idé for Nets, særligt fordi Nets ikke har været den hurtigste innovatør i markedet.

Nets arbejder på at vinde nyt udbud til 900 mio. kr. 

Mobilepay i rekord med køb for 1 milliard om måneden 

Mobilepay klar til stor kamp mod Nets' guldæg i det nye år 

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs