FinansWatch

Bureau nummer to: Moody's skal redde obligationssalg

Goldman Sachs og Citigroup kunne ikke sælge obligationer i juli, da Standard og Poor's ikke ville rate dem. Nu forsøger de igen med et nyt ratingbureau.

I juli forsøgte Goldman Sachs og Citigroup at sælge obligationsproduktet GC4. Men obligationerne blev ikke ratet af Standard & Poor´s. Derved blev salget stoppet. Ratingbureauet Standard og Poor, som for nylig chokerede verden ved at ændre USA´s rating AA+, blev herefter droppet. Det skriver The New York Times.com

Her en måned efter første forsøg har finansgiganterne hyret ratingbureauet Moody´s. Ifølge The New York Times.com med henblik på at opnå en blåstempling af obligationerne.

Efter det mislykkede salg af GC4 forlod chef for kommerciel obligationssalg i Citigroup. Warren Geiger og Matthew Salem som besad samme post hos Goldman, deres positioner.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs