FinansWatch

Vagthund til finansverdenen

Ifølge den nye, uafhængige organisation Finance Watch skal tilsynet med banker, investeringsfonde og forsikringsselskaber strammes, hvis man vil undgå fremtidige krak.

Selv om finansverdenens daglige køb, salg og investeringer for flere hundrede milliarder kroner påvirker hverdagen for hele klodens befolkning, findes der ikke én eneste uafhængig organisation, der råber op, når investeringsbanker, forsikringsselskaber og hedgefonde går for vidt. Eller én eneste international ikke-statslig organisation, som kæmper for en mere etisk håndtering af verdensøkonomien.

Det bliver der rådet bod på nu. Til efteråret får finansverdenen nemlig sin helt egen vagthund, organisationen Finance Watch, der slår dørene op i Bruxelles til september.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs