FinansWatch

Ramlau: Stort skridt i den rigtige retning

Danske Banks kassemester, Henrik Ramlau, uddeler roser til EU-Kommissionen og politikerne bag dagens omfattende kapitalkravsdirektiv.

Foto: Ricky John Molloy

Henrik Ramlau, finansdirektør i Danske Bank, er tilfreds med hovedtrækkene i det kapitalkravs-direktiv, som EU-Kommissionen i dag har sendt på gaden.

”Vi synes, det ser fint ud. Det er faktisk et ganske stort skridt i den rigtige retning set med både Danske Bank-briller og set med danske briller. Der har jo været nogle bekymringer i forhold til, om vi også fremover kunne tælle realkreditobligationerne med i likviditetsbufferen, men det kan vi heldigvis fortsat, så det er vi yderst tilfredse med,” siger Henrik Ramlau til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs