FinansWatch

Strauss-Kahn på vej ud af husarrest

Den tidligere IMF-direktør kan måske snart forlade sin husarrest.

Anklagemyndigheden vil frigive i New York Dominique Strauss-Kahn fra husarrest og give ham hans kaution tilbage forud for retssagen mod ham som følge af problemer med det påståede offers troværdighed, siger Bloomberg tv.

Hvis dommeren er enig, vil Strauss-Kahn kunne rejse frit i USA og få sin store kaution tilbage, siger Bloomberg, der citerer to kilder tæt på sagen.

Avisen The New York Times har citeret juridiske kilder for, at den 32-årige stuepige, der har anmeldt Strauss Kahn for voldtægt, gentange gange har løjet over for anklagemyndigheden og kan være involveret i narkotikahandel og hvidvaskning af penge.

Ifølge to kilder i politiet havde stuepigen en telefonsamtale med en narkofængslet mand inden for det døgn, hvor hun skulle være overfaldet af Strauss-Kahn.

Her diskuterede hun muligheden for at sagsøge franskmanden. Samtalen blev båndet.

Den fængslede mand, der er anholdt for at være i besiddelse af 180 kilo marihuana, er en ud af flere personer, der har indbetalt store beløb på stuepigens konto.

Det viser sig også, at kvinden hver måned betaler flere hundreder dollar i telefonregninger til fem forskellige selskaber.

/ritzau/AFP

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs