Søren Kaare: Se Inside Job

Det er værd at se filmen om Wall Streets kollaps, lyder det fra den tidligere Roskilde Bank-direktør.

Roskilde Banks tidligere adm. direktør har en film du skal se:

”Jeg kan anbefale filmen "Inside Job". Godt nok lidt farvet - men absolut troværdig,” skriver Søren Kaare-Andersen på Twitter om den Oscar-vindende film om finanskrisen.

”Jeg syntes, at den er interessant, og har et andet budskab, end man ellers hører. Men den er også lidt som når Michael Moore laver film,” siger Søren Kaare-Andersen til FinansWatch, med henvisning til den stærk polemiske amerikanske dokumentarist. På trods af et toneleje i nærheden af den kontroversielle amerikaner mener den tidligere Roskilde-direktør altså, at filmen er værd at se:

”Men derfor kan der jo alligevel godt være noget i den. Og jeg syntes, at den er værd at se. Den virker troværdig i sin forklaring. Det betyder selvfølgelig ikke, at alting i den er rigtig – alle ved jo, at der er mere ved historien end bare det man ser,” siger Kaare-Andersen og slutter:

”Den er klart et partsindlæg – men jeg syntes, at alle der arbejder i med den slags ting, bør se den. Man kan også lære at forstå hvordan andre ser på krisen.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også