FinansWatch

De frivillige bankfusioner er på trapperne

I løbet af de kommende 1-2 år vil en række banker finde sammen af frivillighedens vej, vurderer Jan Davidsen fra Atrium Partners. Mange banker er for tiden i fusions-dialog.

En begivenhed en søndag aften tilbage i starten af februar fik en lang række bankfolk landet over til straks at tænde for TV2 News eller gå online. Amagerbankens krak den 6. februar var selvsagt en højeksplosiv nyhed i hele sektoren, måske specielt fordi den kom overraskende kort tid efter to vellykkede emissioner.

Den aften blev et brutalt minde om, at krisen så sandelig langt fra var ovre. Men mens Amagerbankens krak ikke rigtig fik direkte konsekvenser for de øvrige banker i landet, udover at meget store checks skulle skrives og sendes afsted til Indskydergarantifonden, så skete der ting og sager i kølvandet på bankens konkurs, som fik aktivitetsniveauet til at stige i direktionslokalerne landet over.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs