FinansWatch

Arbejdernes Landsbank: Nykredit bliver en styrkelse

Det bliver en forstærkning af Totalkredit-brandet af få Nykredis aktiviteter over. Sådan lyder meldingen fra Arbejdernes Landsbank, der er en del af samarbejdet.

Det bliver godt for de andre banker i Totalkredit-samarbejdet at Nykredit nu ser sig tvunget til at flytte sit realkreditsalg til selskabet. Sådan lyder bedømmelsen fra en af de deltagende banker.

"Vi ser det som en styrkelse af vores konkurrencedygtighed, fordi vi får en øget mulighed for en slagkraftig produktudvikling," skriver Per Rick, der er regionsdirektør i Arbejdernes Landsbank, i en mail til FinansWatch og fortsætter:

"Derudover ser vi det som en styrkelse af brandet Totalkredit, som også vil gavne de samarbejdende pengeinstitutter under Totalkredit, som vi er iblandt, i den fremtidige konkurrence på realkreditmarkedet. En konkurrence, som vil komme vores kunder til gode i kraft af et bredere udvalg af produkter og priser."

Mere fra FinansWatch

1,5 millioner danskere investerer i Qatar: "Det er dilemmafyldt"

Fem danske pensionsselskaber har på vegne af 1,5 mio. kunder investeret små 900 mio kr. i Qatar, viser en opgørelse, som mediet Danwatch har foretaget. Chef for ansvarlige investeringer hos Danica Pension erkender, at ”det er dilemmafyldt at investere i statsobligationer” fra visse lande.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs