FinansWatch

USA: Nye regler bryder deadlines på stribe

Udformning af ny lovgivning tager tid, har de amerikanske myndigheder måttet indse. De er langt efter planen, men vil ikke sætte en ny deadline for den endelige implementation af Dodd-Frank.

Ifølge de indledende planer, var det meningen at store dele af den nye amerikanske lovgivning på derivat-området skulle være klar til at blive implementeret i midten af juli. Den tidshorisont anses nu for urealistisk fra de amerikanske myndigheders side. Lovgivningens store kompleksitet på et marked der omfatter handel for 600 billioner dollar, betyder at arbejdet trækker ud. Det skriver New York Times.

Således anslår The Commodities Futures Trading Commission, at deres del af lovgivningen vil være færdig til december, mens The Securities and Exchange Commission ikke umiddelbart ønsker at sætte en tidshorisont for forsinkelsen indenfor den lovgivning som de har ansvaret for.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs