FinansWatch

Ejendomsselskab af børsen uden bankafklaring

Det hårdt pressede ejendomsselskab Scandinavian Properties trækkes nu af børsen. Det står stadig ikke klart, om det lykkes at finde en aftale med bankforbindelsen om selskabets fortsatte tilværelse.

Scandinavian Properties vinker farvel til tilværelsen som børsnoteret selskab, og muligvis til tilværelsen i det hele taget.

Det konkurstruede ejendomsselskab forlader børsen 22. juli, og selskabets administrator, Kartago, vil herefter forsøge at sælge aktierne i selskabet, men understreger, at der ikke er nogen garanti for at det kan lade sig gøre.

Scandinavian Properties fik et underskud før skat på 4,9 mio. kr. i første kvartal, mens egenkapitalen var barberet helt ned til 2,3 mio. kr. ud af en samlet balance på knap 1 mia. kr. Selskabet forhandlede med sine bankforbindelse om henstand på lån, men skriver intet i afnoteringsmeddelelsen om, hvordan det går med de forhandlinger.

Ledelsen lagde ved regnskabsaflæggelsen ikke skjul på, at det enten var nødvendigt at sælge flere af selskabets ejendomme eller bede aktionærerne om flere penge.

Ritzau Finans

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs