Odds: Hvem ender i Strauss-Kahns stol?

Det britiske magasin The Economist har sat odds på, hvem der tager over for den detroniserede IMF-chef Dominique Strauss-Kahn.

I fængslet på Rikers Island i New York sidder den nu tidligere Internationale Valutafond, IMF, franske Dominique Strauss-Kahn, med voldtægtsanklager hængende over hovedet og knuste præsidentdrømme i hjertet. I resten af verden kæmper en perlerække af politikere, embedsmænd og økonomer om at overtage hans job.

Det britiske magasin The Economist har sammen med bookmakerne William Hill kastet sig ud i at sætte odds på hvem, der tager over for Strauss-Kahn.

Forrest i køen står den tidligere tyrkiske finansminister Kemal Dervis, 62, der giver pengene igen 2,5.

Derefter følger indiske Montek Singh Ahluwalia på 67, der har en fortid som direktør i IMF, og som højtstående embedsmand i hjemlandet. Et væddemål på ham giver pengene fem gange igen.

Langskud

Derefter følger to kandidater fra store europæiske lande, den tyske nationalbankdirektør Axel Weber, 54, der giver en udbetaling på 7 kr. for hver væddet krone, mens den tidligere britiske premier- og finansminister Gordon Brown giver pengene otte gange igen.

Til gengæld tror bookmakeren knap så meget på en af forhåndsfavoritterne, den franske finansminister Christine Lagarde, der giver odds 14.

Helt i bunden af feltet finder man Sydafrikas tidligere finansminister Trevor Manuel, 54, og Mexicos nationalbankdirektør Agustin Carstens, 52, der giver pengene henholdsvis 20 og 25 gange igen.

Se hele feltet hos The Economist her.

Mere:

Hvem skal afløse Strauss-Kahn?

Strauss-Kahn går af med øjeblikkelig virkning

IMF vil vide om Strauss-Kahn bliver i job

Strauss-Kahn risikerer 25 års fængsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også