FinansWatch

Små banker tæsker store banker

Mybanker.dk har kåret Danmarks bedste pengeinstitut. Vinderen er den lille sparekasse Spar Salling.I bunden figurerer Alm. Brand Bank og de to store banker Nordea og Danske Bank.

Det kan godt være, at de er små og ikke har en filial på hvert gadehjørne rundt om i landet. Men modsat de store, landsdækkende banker er de populære blandt deres kunder.

Det er de små pengeinstitutter, vi taler om. En stor undersøgelse om kunders tilfredshed med deres banker fra Mybanker.dk viser, at småt er godt. Øverste trin på sejrsskamlen indtages af Spar Salling med hovedsæde i Lem i Nordvestjylland. På andenpladsen placerer Mybanker.dks brugere Sparekassen for Nr. Nebel og Omegn, mens FDB's medlemsbank Bank med hjerte klemmer sig ind på en fornem tredjeplads.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs