FinansWatch

TCM: Carnegie har holdt støtte-krudtet tørt de seneste syv handelsdage

Carnegie har kunnet holde sig fra at gøre støtteopkøb af TCM Group de seneste syv handelsdage.

Der har ikke været det store behov for at lave støtteopkøb i køkkenselskabet TCM Group over de seneste syv handelsdage, efter at stabiliseringsagenten for selskabet, Carnegie, ellers gjorde stort brug af sit mandat i de første syv handelsdage efter noteringen.

Efter de første syv handelsdage siden børsnoteringen den 24. november købte Carnegie således 636.611 aktier i TCM Group for at holde hånden under kursen, men i de følgende syv handelsdage - til og med onsdag - er der blot blevet købt yderligere godt 58.000 aktier fra Carnegie.

Dermed har investeringsbanken nu brugt godt 66 pct. af sit samlede støttemandat på 1.050.000 aktier i stabiliseringsperioden, der løber til den 23. december.

Efter at have været under pres i de første dage som børsnoteret er kursen for TCM-aktien da også blevet mere stabil på det seneste, hvor den har handlet lige omkring noteringsniveauet på 98 kr.

Onsdag sluttede køkkenaktien i 97,50 kr. efter et fald på 0,5 pct.

En stabiliseringsagent er et redskab, som nye selskaber på børsen typisk bruger for at holde hånden under aktiekursen i den første tid.

 

/ritzau/FINANS

TCM går på børsen med markedsværdi på lille milliard

Carnegie, Danske Bank og ABG Sundal skal sende køkkenproducent på børsen 

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs