FinansWatch

TCM: Carnegie har holdt støtte-krudtet tørt de seneste syv handelsdage

Carnegie har kunnet holde sig fra at gøre støtteopkøb af TCM Group de seneste syv handelsdage.

Der har ikke været det store behov for at lave støtteopkøb i køkkenselskabet TCM Group over de seneste syv handelsdage, efter at stabiliseringsagenten for selskabet, Carnegie, ellers gjorde stort brug af sit mandat i de første syv handelsdage efter noteringen.

Efter de første syv handelsdage siden børsnoteringen den 24. november købte Carnegie således 636.611 aktier i TCM Group for at holde hånden under kursen, men i de følgende syv handelsdage - til og med onsdag - er der blot blevet købt yderligere godt 58.000 aktier fra Carnegie.

Dermed har investeringsbanken nu brugt godt 66 pct. af sit samlede støttemandat på 1.050.000 aktier i stabiliseringsperioden, der løber til den 23. december.

Efter at have været under pres i de første dage som børsnoteret er kursen for TCM-aktien da også blevet mere stabil på det seneste, hvor den har handlet lige omkring noteringsniveauet på 98 kr.

Onsdag sluttede køkkenaktien i 97,50 kr. efter et fald på 0,5 pct.

En stabiliseringsagent er et redskab, som nye selskaber på børsen typisk bruger for at holde hånden under aktiekursen i den første tid.

 

/ritzau/FINANS

TCM går på børsen med markedsværdi på lille milliard

Carnegie, Danske Bank og ABG Sundal skal sende køkkenproducent på børsen

Forsiden lige nu

Danske Bank hyrer og Nordea fyrer

Der er stor forskel på udviklingen i antallet af medarbejdere i Danske Bank og Nordea. Mens der er blevet næsten 1.000 flere ansatte i Danske Bank over det seneste år, så er der 2.600 færre, der kan kalde sig Nordea-medarbejdere. (Opdateret)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere