FinansWatch

Roskilde-kunder et skridt tættere på erstatning

Tre nye sager fra Pengeinstitutankenævnet kan danne præcedens for en ny strøm af erstatninger til tidligere kunder i Roskilde Bank. Banken tøver med, om den vil følge afgørelsen.

En ny bølge af erstatningssager kan være på vej mod Roskilde Bank, efter Pengeinstitutankenævnet har truffet afgørelser til fordel for tidligere kunder i Roskilde Bank. Det skriver dagbladet Roskilde.

Avisen skriver, at tre nye sager, er blevet afgjort i Pengeinstitutankenævnet, Men det er endnu uvist, om banken vil rette sig efter afgørelserne, og hvor mange der i givet fald vil få tilbudt erstatning i kølvandet på dem.

En fjerdedel fået erstatning

”Vi skal forholde os til, om vi vil følge den afgørelse. Det skal vi diskutere i bankens bestyrelse, og så vil vi forholde os til, hvor mange af de øvrige sager, der ligner den afgørelse," siger Lars Jensen, adm. direktør i Roskilde Bank til avisen.

450 nuværende eller tidligere kunder i Roskilde Bank har klaget over bankens rådgivning omkring det risikable investeringskoncept Aktiv Boliginvest. Af dem har en fjerdedel fået tilkendt erstatning efter fire afgørelser i Pengeinstitutankenævnet i 2009.

Tilsyn fejlede i Roskilde Bank-sag

Roskilde Bank-kunder tæt på salg

Ny chance til flåede Roskilde-aktionærer

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs