FinansWatch

Kaupthings tidligere topchef arresteret

Hreidar Mar Sigurdsson, tidligere topchef i den krakkede islandske Kaupthing bank, var ifølge Financial Times blandt de arresterede i gårsdagens razziaer på Island.

Da britisk og islandsk politi i går gennemførte en række razziaer i forbindelse med efterforskningen af den krakkede Kaupthing bank i de to lande, samlede det islandske politi en af den krakkede banks helt store fisk op, skriver Financial Times.

Tidligere CEO Hreidar Mar Sigurdsson var nemlig ifølge avisens kilder blandt de arresterede. Manden med ansvaret for den islandske del af undersøgelsen, specialanklager Olafur Hauksson, bekræfter over for avisen at en af de tidligere direktører i Kaupthing blev hentet af politiet i går, men vil dog ikke sige hvem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs