FinansWatch

Nu kaster Finanstilsynet sig over råvareselskabers derivathandel

For at kunne fortsætte sine aktiviteter har Global Risk Management under Bunker Holding været nødt til at blive godkendt som fondsmæglerselskab og skal fremover løbende undersøges af Finanstilsynet. Processen har taget to og et halvt år.

Foto: Global Risk Management/PR

Global Risk Management (GRM), der hører under Bunker Holding gruppen, har måttet etablere et fondsmæglerselskab for at kunne fortsætte med en af sine kerneaktiviteter, nemlig handel med råvarederivater.

Derivaterne er de værdipapirer, der f.eks. kan sikre en skibsreder en bestemt pris på bunkerleverancer i et år eller to år, fordi GRM så at sige sælger en fast pris på bunker til rederiet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs