FinansWatch

Fondsbørsen til modangreb med konkurrenternes priser

Nasdaq OMX København giver nu sine kunder adgang til kurser fra konkurrerende markedspladser i et forsøg på at styrke sin position som den primære adgang til det danske aktiemarked.

De alternative markedspladser spiser markedsandele fra Nasdaq OMXs nordiske børser, der nu slår igen med et nyt tilbud, som skal være med til at befæste positionen som markedsleder.

”Order routing” hedder konceptet, der kort fortalt gør det muligt for kunder, der er koblet op på f.eks. Nasdaq OMX København, at se kurser på mest handlede aktier fra konkurrerende markedspladser som Chi-X, Bats, Burgundy og Turquoise.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs