FinansWatch

Barclays udbetaler 30 mia. i bonus

Der var bonus for 3,4 mia. pund til de ansatte i den britiske storbank Barclays for 2010.

Den britiske storbank Barclays' ansatte fik for 2010 udbetalt 3,4 mia. pund eller 30,2 mia. kr. i præstationsbaseret løn. Det viser bankens regnskab for 2010 ifølge Bloomberg News. Trods beløbets størrelse er der tale om et fald på 7 pct. i forhold til 2009, rapporteres det.

Banken havde for 2010 et nettooverskud på 3,6 mia. pund, hvilket var bedre end de 3,2 mia. pund, analytikerne ifølge Bloomberg havde ventet.

(RB-Børsen)

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs