FinansWatch

Jesper Berg: Regulering er ikke Nirvana

Reguleringen er fornuftig, men ikke Nirvana, lyder det fra Nykredits chef for regulering Jesper Berg, der har kunnet se sin egen markedsværdi stige i takt med at omfanget af den komplicerede regulering af den finansielle sektor bare stiger og stiger. Læs hans klumme her på FinansWatch.

”Der vil blive investeret uanede – og uproduktive – midler i at omgå reguleringen. Og ditto i at opretholde den. Bekendtgørelsen om opgørelse af bankernes solvens er i dag på ca. 230 sider - og den bliver længere,” skriver Jesper Berg blandt andet.

”Personligt giver det mig en høj markedsværdi, og skaber beskæftigelse til mange af min slags både hos myndigheder og udenfor. Hvorfor er jeg så ikke ubetinget glad? Det er jeg ikke, fordi mit og kollegaers arbejde også bør give mening og skabe værdi,” lyder det blandt andet fra en af landes førende reguleringseksperter.

Du kan læse hele Jesper Bergs klumme her:

Den genfødte tro på reguleringens velsignelser

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs