FinansWatch

Jyske Bank er årets finansaktie

Med en stigning på 6,4 pct. på årets sidste handelsdag er Jyske Bank den finansvirksomhed, der har oplevet den største vækst i markedsværdien i 2010. Generelt har de største banker haft klart det bedste år på børsen. Se året vindere og tabere blandt finansvirksomhederne her.

Foto: INGEMANN CARSTEN

Satte man sin penge i Jyske Bank-aktier på årets første handelsdag, valgte man den helt rigtige finansaktie. Jyske Banks markedsværdi er steget med 27,9 procent i 2010 og er dermed den finansaktie, der er steget mest.

Det på trods af, at der har været massiv negativ fokus på banken i forbindelse med en række juridiske slagsmål om de store tab, som investorerne er blevet påført af hedgefonden Jyske Invest Hedge Markedsneutral. Negativ fokus var der også, da Jyske Bank fik en næse af fondsbørsen for at handle egne aktier mellem to afdelinger, ligesom man for kort tid siden røg ud af C20-indekset. Det ændrer ikke på, at banken kan trække sig ud af årets store børsspil som vinderen blandt finansaktierne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs