FinansWatch

Blackrock opfordrer politikerne til handling

Blackrock opfordrer de amerikanske politikere til at gennemføre konkrete besparelser.

En af verdens største kapitalforvaltere, amerikanske Blackrock, er opmuntret af de amerikanske politikeres nyslåede budget- og gældsloftsaftale, men opfordrer samtidig politikerne til hurtigt at gennemføre konkrete besparelser.

"At den amerikanske regering undgår misligholdelse er af afgørende betydning, men investorerne er også nødt til at se en klar vej mod en nedbringelse af underskuddet, der fremmer tilliden til den amerikanske dollar. Dette er afgørende, hvis vi skal fastholde USA's AAA-rating og opmuntre til langsigtede investeringer i USA, skriver Blackrock i en kommentar til politikernes kompromis."

Blackrock understreger samtidig, at politikerne nu må skride til reel handling.

"USA har ikke råd til yderligere forsinkelser. Mens den amerikanske økonomi fortsætter med at vise svaghedstegn, vil enhver dags forsinkelse i forhold til at løse denne situation udhule den økonomiske vækst, sætte jobskabelsen i fare og underminere USA's troværdighed på de finansielle markeder, lyder det fra Blackrock.

Kapitalforvalteren administrerer midler for i alt 3659 mia. dollar.

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs