FinansWatch

Kommercielle pensionsspillere i topstrid i ny imagemåling – FOA-selskab rammer bunden

To kommercielle spillere ligger helt i top, når ansatte i finanssektoren vurderer landets pensionsselskaber som arbejdsplads i ny imagemåling foretaget af Wilke for FinansWatch. Det virker helt naturligt, mener vinderen, mens bundskraberne i undersøgelsen ikke kan få resultaterne til at stemme med egne målinger.

HR-direktør Pia Irene Andreasen, PFA | Foto: PFA

Særligt to pensionsselskaber skiller sig positivt ud, når ansatte i finanssektoren vurderer landets største pensionsselskaber som arbejdspladser – og det er de to kommercielle selskaber, PFA Pension og Danica Pension. Det viser en ny imagemåling foretaget af analysevirksomheden Wilke for FinansWatch.

Topplaceringen går til PFA Pension med en score på 75,5, hvilket lige akkurat er bedre end Danica Pension på andenpladsen med en score på 75,3.  Herefter følger ATP og et trejde kommercielt selskab, Nordea Liv & Pension, på en delt tredjeplads – begge med en score på 74,6.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Danskerne satte pensionsrekord i coronaår

Den danske pensionsformue steg med 4 pct. i 2020 i forhold til 2019. I alt har danskernes lagt mere end 123 mia. kr. oveni pensionsformuen sidste år, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs